Палкін відверто розповів про доходи Шахтаря, згадавши Трубіна: «Є єдиним рішенням‎»

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
734
1 голос
Палкін відверто розповів про доходи Шахтаря, згадавши Трубіна: «Є єдиним рішенням‎»
Сергій Палкін. Фото: ФК Шахтар (Донецк)
Генеральний директор донецького Шахтаря Сергій Палкін зізнався, де клуб Ріната Ахметова бере фінансові ресурси для існування під час повномасштабної війни.

Сергій Палкін не приховує, що доходи від спонсорів знизилися в період повномасштабної війни з російською загрозою, а тому Шахтар рятується вдалими трансферами «на вихід‎».

«Майже всі наші доходи – це продаж гравців. Доходи від спонсорства впали, ми втратили легіонерів, яких купували, зараз ми розширюємо наш набір в Україні. Такі випадки, як з Трубіним (продали до Бенфіки за десять млн євро, – прим. «СЕ»), нам дуже допомагають.

Продаж є єдиним рішенням, яке в кінцевому підсумку стає проблемою, враховуючи труднощі з підписанням футболістів. Ми хочемо підписати іноземного гравця, але як ми пояснимо його сім’ї, що ми можемо гарантувати безпеку?», – сказав менеджер в інтерв’ю Record.

  • Після п’яти турів (чотири зіграні матчі) Шахтар має в активі шість очок та займає дев’яту сходинку у турнірній таблиці Української Прем’єр-ліги.
  • У наступному турі команда Маріно Пушича зіграє проти львівських Карпат. Поєдинок заплановано на сьогодні, 14 вересня, початок гри о 18:00.