«Від спонсорів я не є залежним»: Усик пояснив співпрацю з Буткевичем і навіщо йому контракт з Поліссям

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
921
1 голос
«Від спонсорів я не є залежним»: Усик пояснив співпрацю з Буткевичем і навіщо йому контракт з Поліссям
Геннадій Буткевич та Олександр Усик. Фото: Google
Непереможний чемпіон світу з боксу у надважкому дивізіоні за версіями WBC, WBA, WBO та IBO Олександр Усик пояснив, чому він підписав професійний контракт з житомирським Поліссям.

Не заради додаткового самопіару, хайпу і точно не через можливість заробити додаткові гроші. Йдеться про справжні мотиви, через які Олександр Усик ще у минулому сезоні вирішив підписати офіційний контракт з житомирським Поліссям. 

«Я зараз Слава Богу не є залежним від грошей. Від спонсорів я не є залежним. У мене в принципі ніяких контрактів спонсорських немає.

Момент такий, що це була моя мрія – зіграти в УПЛ. І Полісся, президент клубу Геннадій Буткевич це здійснили. Я здійснив свою мрію. Це про розвиток спорту, команди та дружбу з людиною, з якою дуже приємно поспілкуватися», –  розповів Усик в інтерв'ю ютуб-каналу BUNIVERSITY.

  • Після п’яти турів Полісся має в доробку десять очок та займає другу позицію у турнірній таблиці Української Прем’єр-ліги.
  • У наступному турі команда Імада Ашура вдома прийматиме рівненський Верес. Поєдинок заплановано на 15 вересня, початок гри о 18:00.
  • Дебютувати за «вовків» Усику через насичений графік поки не вдалося.