«Тебе тут не буде!»: ексдинамівець, якого купили за мільйон, качав права у Ворсклі – Павлов розказав деталі

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2697
4 голоси
«Тебе тут не буде!»: ексдинамівець, якого купили за мільйон, качав права у Ворсклі – Павлов розказав деталі
Денис Главина. Фото: Google
Колишній головний тренер Ворскли Микола Павлов розповів про найбільш норовливого гравця, з яким йому довелося співпрацювати у полтавському клубі.

Микола Павлов пригадав про хорватського легіонера Ворскли Дениса Главину, якого мають пам’ятати вболівальники зі стажем, але у негативному контексті. Виявляється, гравець був дуже норовливим і не визнавав авторитет головного тренера.   

«Був у нас такий футболіст – Денис Главина. Своєрідний хлопець! Ворскла його купила в Динамо за мільйон доларів. Главина дружив із Деспотовскі, і одного разу на розборі гри я сильно «чихвостив» Філіпа і тут дивлюся – Главина сидить і посміхається. До цього теж були різні некрасиві моменти з його сторони. Я його викликав потім до себе на бесіду».

І навіть опинившись тет-а-тет з наставником, молодий гравець мав нахабство зверхньо поводитися з ним.

«Главина в особистій розмові проявив себе зверхньо: «Куди ви подінетесь? За мене клуб заплатив великі гроші, тому я буду грати». Я йому кажу: «При мені тебе тут уже не буде!».

Почувши такі слова на свою адресу, Главина геть знахабнів і через свого тестя намагався вирішити питання.

«У Главини дружина – українка. Її батько був у Дніпрі керівником одного банку або якоїсь фінансової структури і в нього були взаємини з людьми з кримінального світу. Коли Главину прибирали з Ворскли, то він сказав: «Нікуди ви не дінетесь. Я поговорю з керівниками клубу і його повернуть». Але нічого не вийшло! У мене теж є впливові друзі дитинства. Вони швиденько розібралися.

Главина більше в жодній команді так себе і не проявив, лише зрідка виходячи на заміни, що зайвий раз підтверджує, що я мав рацію», – розповів Павлов в інтерв'ю «Українському футболу».

  • Денис Главина за час професійної кар'єри захищав кольори полтавської Ворскли, київського Динамо, загребського Динамо, Дніпра, польської Арки, хорватських Вараждина та Спліта, словенського Заврча, Тоболу з Казахстану та ще низки маловідомих клубів.
  • Нині 38-річний центральний захисник грає за нижчоліговий австрійський клуб Хрваті.