Супряга дебютував за Зорю, але перемогу приніс інший динамівець: результат матчу проти Полісся

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
14055
7 голосів
Супряга дебютував за Зорю, але перемогу приніс інший динамівець: результат матчу проти Полісся
Ігровий момент з матчу між Поліссям та Зорею. Фото: ФК Полісся (Житомир)
Луганська Зоря у товариському поєдинку переграла Полісся, але зірковий новачок команди Младена Бартуловича Владислав Супряга результативними діями відзначитися не зумів.

Не збірними єдиними. Команди УПЛ Зоря та Полісся, заповнюючи міжнародну паузу передбачену для поєдинків національних збірних, провели товариський поєдинок у Житомирі. 

Відзначимо, що гра проходила не у традиційному форматі, а футболісти відіграли чотири тайми по 30 хвилин.

У звітній грі в складі луганської команди дебютував їх зірковий новачок Владислав Супряга, якого орендували у київського Динамо, але забити чи віддати результативну передачу йому не вдалося. Героєм «мужиків» став інший орендований у столичного гранда гравець – вінгер Беніто.

Контрольний матч

Полісся – Зоря 1:2

Голи: гравець на перегляді, 112 – Будківський 19, Беніто 77.

Полісся: (стартовий склад): Кудрик, Михайліченко, Матіч, Віалле, Майсурадзе, Корж, Бабенко, Лєднєв, Йока, Гуцуляк, Луіфер.

Зоря (стартовий склад): Турбаєвський, Джордан, Нваезе (Ескінья, 56), Вантух, Тронтель, Башич, Хахльов, Мічін, Кирюханцев, Антюх, Будківський.

Склад на другу частину матчу: Сапутін (Мацапура, 90), Ескінья, Гусєв, Жуніньо, Василець, Волошин, Кораблін, Слесар, Беніто, Супряга, Ндур.

  • Після п’яти турів у Прем'єр-лізі Полісся та Зоря мають по десять і дев’ять залікових балів та займають другу й шосту сходинки у турнірній таблиці відповідно.