«Звісно, буде не вистачати»: колишній тренер збірної України назвав велику втрату Реброва у матчі з Албанією

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
200
3 голоси
«Звісно, буде не вистачати»: колишній тренер збірної України назвав велику втрату Реброва у матчі з Албанією
Артем Довбик. Фото: Getty Images
Колишній головний тренер Динамо, Ворскли, Маріуполя та національної збірної України Микола Павлов оцінив серйозність втрати синьо-жовтими свого основного форварда Артема Довбика напередодні старту у Лізі націй.

5 вересня стало відомо, що через травму нападник Роми Артем Довбик не зможе допомогти збірній України у вересневих матчах в Лізі В Ліги націй, пропри те, що його пошкодження виявилося не надто серйозним.

З усім тим головний тренер команди Сергій Ребров прийняв рішення не викликати додатково нікого з форвардів до лав збірної.

Легендарний тренер Микола Павлов в інтерв’ю сайту «Український футбол» оцінив втрату Довбика. Він сподівається, що інші гравці зможуть гідно замінити зірку.

«Роман Яремчук і Владислав Ванат теж гідні зіграти, якщо тренер довірить їм місце в складі, але Довбика, звісно, буде не вистачати».

Висловився експерт й про ситуацію Довбика в Ромі.

«У Ромі Артем поки проходить адаптацію. За нього сплачено велику суму, всі чекають від нього голів, тому Довбик перебуває під великим пресом. Плюс ще це пошкодження. Видно, що він добрий, порядний хлопець і сильно переживає, що поки в нього не все виходить у Ромі», – сказав Павлов.

  • Україна стартує у Лізі націй вже у суботу, 7 вересня, номінально домашнім матчем проти Албанії. Поєдинок у Празі розпочнеться о 21:45 за Києвом;
  • Довбик після літнього трансферу з Жирони до Роми в тьох матчах не відзначився жодною результативною дією.