У Поворознюка закінчилися гроші? Інгулець вибрав найдешевший спосіб, щоб дістатися на матч УПЛ з Рухом

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
15342
6 голосів
У Поворознюка закінчилися гроші? Інгулець вибрав найдешевший спосіб, щоб дістатися на матч УПЛ з Рухом
Олександр Поворознюк. Фото: Google
Інгулець з Петрового, президентом якого є Олександр Поворознюк, діставався на матч п’ятого туру УПЛ Руху (0:5) у плацкартному вагоні поїзда.

У п'ятницю, 30 серпня, пройшов матч п’ятого туру Української Прем'єр-ліги між Рухом та Інгульцем з Петрового, у якому львів’яни на власному стадіоні знищили свого суперника з рахунком 5:0.

Проте у Інгульця є більш важливі проблеми, ніж поразка в поєдинку чемпіонату України. Справа в тім, що команда з Петрового добиралася на цей матч не на клубному автобусі, а їхала у плацкартному вагоні поїзда. Про це повідомило ТаТоТаке.

Відзначимо, що джерело не пише, чи є проблеми з фінансами у президента команди Олександра Поворознюка, але стверджує, що такий спосіб поїздки було обрано для економії коштів клубу.

  • На внутрішній арені команда Василя Кобіна після п'яти турів (п’ять зіграних матчів) має в активі три пункти та займає 14-ту сходинку у турнірній таблиці УПЛ.
  • У наступному турі Інгулець зіграє проти одеського Чорноморця. Поєдинок заплановано на 14 вересня, гра розпочнеться о 13:00.