У Шахтарі не вийшло: «гірники‎» позбулися легіонера, віддавши його в оренду колишньому клубу

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
182
1 голос
У Шахтарі не вийшло: «гірники‎» позбулися легіонера, віддавши його в оренду колишньому клубу
Став Лемкін. Фото: Google
Захисник донецького Шахтаря Став Лемкін не зміг заграти у команді Маріно Пушича та повернувся до клубу, з якого переходив у склад «‎гірників» – Маккабі Тель-Авів.

У Шахтарі не вийшло закріпитися, а грати хочеться. Саме тому захисник донецької команди Став Лемкін пішов в оренду до кінця сезону. Захисник повернувся у склад діючого чемпіона Ізраїля Маккабі Тель-Авів. Про це повідомляє пресслужба нової-старої команди оборонця.

Гравець вже встиг вибрати собі четвертий номер та зізнатися, що радий повернутися і назвати свою мету.

«‎Я радий повернутися до Маккабі Тель-Авів, клубу, в якому я виріс. Я не можу дочекатися зустрічі зі своїми новими товаришами по команді й початку старанної роботи, щоб виправдати надану мені довіру. 

Моя мета – допомогти команді досягти всіх наших цілей у майбутньому сезоні, вигравши якнайбільше національних титулів і успішно провівши кампанію в Лізі Європи», – сказав футболіст.

Нагадаємо, що Лемкін був близьким до переходу у сербський Партизан, але українські вболівальники зірвали трансфер оборонця.

  • У нинішньому сезоні захисник не зіграв жодного матчу за «‎гірників».
  • Контракт гравця з клубом діє до 30 червня 2028-го року Transfermarkt оцінює футболіста в один мільйон євро.
  • На внутрішній арені команда Маріно Пушича після п'яти турів (чотири зіграних матчі) має в активі шість очок та займає дев’яту сходинку у турнірній таблиці УПЛ.
  • У наступному турі донецький гранд зіграє проти львівських Карпат. Поєдинок заплановано на 14 вересня, гра розпочнеться о 18:00.