«‎Наплювати на цих півнів»: Алієв жорстко відреагував на те, що на нього завели справу на Росії, згадавши Курськ

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
480
1 голос
«‎Наплювати на цих півнів»: Алієв жорстко відреагував на те, що на нього завели справу на Росії, згадавши Курськ
Олександр Алієв. Фото: Google
Колишній півзахисник національної збірної України та київського Динамо Олександр Алієв прокоментував відкриття на нього кримінальної справи в Росії.

Олександр Алієв у ексклюзивному інтерв’ю для сайту Zbirna.com заявив, що не збирається їхати в РФ та запевнив, що бажає повного знищення країни-терориста.

«Це повний цирк! Коли росіяни вбивають наших невинних діток і жінок, і влаштовують акти тероризму по всій нашій невинній країні, то мені абсолютно наплювати на цих півнів, що вони там проти мене відкрили. 

Я в цю грьобану росію не збирався їхати і збиратися не буду. У цій країні, навіть не знаю, як її назвати, – всі люди – терористи, які йдуть прямо чи опосередковано напали на нашу країну. Я б дуже хотів, щоб їх усіх знищили! Щоб цієї країни більше не існувало!»

Колишня зірка Динамо зізнався, що хоче, щоб українська армія захопила Курськ, адже хоче приїхати у місто, до прожив 14 років.

«Я дуже хочу, щоб наші пацани захопили Курськ, і я приїхав у це місто. Я там жив до 14 років. Я мрію туди приїхати. Курськ – це Україна! Бажаю всім нашим пацанам мирного неба над головою і здоров'я. Просувайтеся далі, хлопці!» – сказав Алієв.

Нагадаємо, що Алієв долучився до лав Сил безпеки й оборони України на початку повномасштабної війни.

  • Сам Олександр народився в російському місті Хабаровськ, а перші кроки у футболі робив в академії московського Спартака.
  • Хавбек провів за Динамо (2002-2010, 2011-2013) 134 поєдинки, забив 30 голів та віддав 36 результативних передач.
  • Свого часу півзахисник також виступав за російські клуби – московський Локомотив (2010) та махачкалинський Анжі (2014-2015).
  • У складі збірної України (2008-2012) він провів 28 матчів, забив шість голів та оформив вісім асистів.