«‎Росія показала справжнє обличчя країни-терориста»: Палкін озвучив реакцію Шахтаря на обстріл Кривого Рогу

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
328
2 голоси
«‎Росія показала справжнє обличчя країни-терориста»: Палкін озвучив реакцію Шахтаря на обстріл Кривого Рогу
Сергій Палкін. Фото: Google
Генеральний директор донецького Шахтаря Сергій Палкін озвучив реакцію «гірників‎» на обстріл Кривого Рогу російськими загарбницькими військами.

У ніч на 27 серпня, внаслідок ракетного обстрілу військами РФ Кривого Рогу сильно постраждав готель, де мав проживати чемпіон Української Прем'єр-ліги Шахтар перед поєдинком проти місцевого Кривбасу.

Сергій Палкін висловив підтримку мешканцям міста та розкритикував дії РФ.

«Перш за все, Шахтар співчуває і висловлює слова підтримки сімʼям загиблих. Руйнуючи наші міста, Росія вкотре показала своє справжнє обличчя країни-терориста.

По-друге, щодо нашого матчу з Кривбасом. Звичайно, відреагували всі емоційно, але це наші реалії. Жахливо, що люди живуть у таких умовах щодня. Маємо бути сильними, треба рухатися далі».

Управлінець зазначив, що Шахтар планує зіграти з Кривбасом саме у Кривому Розі.

«Наша присутність у місті – це підтримка вболівальників, тому, попри новини, готуємося до матчу і до поїздки в Кривий Ріг. Керуємося регламентом та інформацією від УПЛ, УАФ та інших органів, які ухвалюють рішення щодо проведення матчів», – сказав Палкін в коментарі Трибуні.

  • Внаслідок чергової підступної атаки РФ загинули двоє людей, п'ятеро отримали поранення, а ще двоє, ймовірно, залишаються під уламками. 
  • Готель «Аврора» знаходиться в центральній частині Кривого Рогу, неподалік торгового центру, магазинів та ресторану. У кварталі від нього розташовані будівлі міської ради та мерії.
  • Поєдинок п’ятого туру УПЛ Кривбас – Шахтар заплановано на 1 вересня. Гра у Кривому Розі розпочнеться о 18:00.