Відомо, що буде сьогодні з матчами УПЛ після ракетного обстрілу та тривалої повітряної тривоги: заява Дикого

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
239
1 голос
Відомо, що буде сьогодні з матчами УПЛ після ракетного обстрілу та тривалої повітряної тривоги: заява Дикого
Євген Дикий. Колаж: «Український футбол»
Президент Української Прем'єр-ліги Євген Дикий розповів про ймовірну долю понеділкових матчів УПЛ, зважаючи на масований обстріл міст нашої держави та багатогодинну повітряну тривогу у більшості областей.

Зважаючи на максимально форс-мажорні обставини в умовах воєнного часу Євген Дикий не зміг однозначно відповісти, чи всі сьогоднішні матчі УПЛ відбудуться.

«Час початку матчу ЛНЗ – Карпати відкладено. На жаль, ми живемо в умовах воєнного стану і вимушені зважати на всі загрози, які створюють наші хворі сусіди. Контролювати тривалість повітряних тривог ми не в змозі, але готові до будь-якого розвитку подій. А поки що можемо тільки тримати кулаки за наших захисників».

Натомість пан Дикий вніс максимальну ясність у процедуру на час тривоги.

«Якщо тривалість повітряної тривоги перевищує 60 хвилин, делегат матчу спільно з арбітром можуть ухвалити рішення про припинення проведення матчу в цей день. У такому разі організатор змагань приймає рішення щодо місця, дати та часу догравання матчу.

У разі прийняття рішення щодо переносу футбольного матчу на інший день організатор матчу інформує глядачів через систему оповіщення про прийняте рішення та оголошує механізм повернення квитків», – розповів Дикий в інтерв’ю «Українському футболу».

  • Сьогодні, 26 серпня, в УПЛ має відбутися три поєдинки: ЛНЗ – Карпати (13:00), Лівий берег – Чорноморець (15:30), Колос – Верес (18:00).