«Днями Бартулович дзвонив»: Любенович відверто розповів, чи запрошували його до Зорі

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
93
1 голос
«Днями Бартулович дзвонив»: Любенович відверто розповів, чи запрошували його до Зорі
Желько Любенович. Фото: Google
Головний тренер закарпатського Минаю Желько Любенович категорично заперечив, що він мав пропозицію очолити клуб з УПЛ, а саме луганську Зорю.

Чутки й не більше. Желько Любенович спростував численні новини, мовляв, він має стати новим головним тренером луганської Зорі.

«Це взагалі неправда. Навіть якби звернулися до мене, я б відповів відмовою. З командою працюють мої хороші друзі. Я дуже поважаю Коваля і Бартуловича, з яким ми на зв'язку кожен другий день. Поки у Зорі є тренер, жодних переговорів я вести не буду. 

Зоря завжди буде в моєму серці. Якщо вони залишаться без тренера, я готовий повернутися. Мені вже днями Бартулович дзвонив і перепитував щодо цього. Я йому показав повідомлення, що ні з ким не розмовляв. Вони можуть спокійно працювати», – розповів Любенович в інтерв'ю «Українському футболу».

  • Минай після двох турів (один зіграний матч) має в активі три очки та займає третю сходинку у турнірній таблиці Першої ліги (група А).
  • У наступному турі команда Любеновича на виїзді зіграє проти Агробізнесу. Поєдинок заплановано на 26 серпня, початок гри о 15:30.