Віцепрезидент Кривбасу сказав все, що він думає про Вернидуба: головний тренер почув про себе відверту правду

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2599
5 голосів
Віцепрезидент Кривбасу сказав все, що він думає про Вернидуба: головний тренер почув про себе відверту правду
Юрій Вернидуб. Фото: ФК Кривбас
Віцепрезидент Кривбасу Артем Гагарін висловився про головного тренера команди Юрія Вернидуба напередодні першого домашнього матчу із Бетісом в рамках раунду плей-оф кваліфікації Ліги конференцій.

Функціонер Кривбасу Артем Гагарін в інтерв’ю сайту «Український футбол» відповів, чи сподівається на вдачу Юрія Вернидуба з іспанськими командами напередодні першого поєдинку проти Бетіса в раунді плей-оф кваліфікації Ліги конференцій.

«Говорити лише про фартовість буде неповагою до Юрія Миколайовича. В цілому треба сказати, що в нас класний тренер. Людина, яка заслуговує на повагу не тільки як футбольний фахівець, тому що всі стали забувати про 2022 рік».

Гагарін наголосив, що Вернидуб заради захисту України покинув безпечне місце роботи у молдавському Шерифі.

«Коли Юрій Миколайович, маючи чинний контракт за кордоном, дізнавшись про те, що відбувається тут, повернувся до України та вступив до лав ЗСУ. І, що важливо, не прикривався контрактом та обов’язками перед клубом, а приїхав прямо з матчу Ліги Європи».

Віцепрезидент Кривбасу розповів про вклад Вернидуба в оборону.

«Юрію Миколайовичу 58 років, але він тягав снаряди, був такелажником, виїздив на позиції, відпрацьовував по ворожих позиціях, були прильоти й з ворожої сторони, були контузії, були й загиблі побратими».

Він дав зрозуміти, що в клубі дуже цінують свого коуча.

«Так збіглося, що боронив він нашу країну саме на Криворізькому напрямку, коли ворог був за 50 кілометрів від нашого міста. За все це йому окрема повага і вдячність. А тим, хто намагається знецінити все це,  як кажуть: «Бог їм суддя», – сказав Гагарін.

  • Нагадаємо, що протягом кар’єри Вернидуб двічі обігрував іспанські клуби: Атлетік Більбао (1:0) із Зорею у Лізі Європи сезону 2017/18 та Реал (2:1) із Шерифом у Лізі чемпіонів-2021/22;
  • Поєдинок Кривбас – Бетіс пройде у четвер, 22 серпня. Зустріч почнеться о 21:00 за Києвом.