«Не впорався з керуванням»: Поворознюк вперше вийшов на зв'язок після ДТП – власник Інгульця показав фото аварії

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
262
1 голос
«Не впорався з керуванням»: Поворознюк вперше вийшов на зв'язок після ДТП – власник Інгульця показав фото аварії
Олександр Поворознюк. Фото: Google
Президент Інгульця Олександр Поворознюк, який по дорозі на поєдинок 1/32 фіналу Кубка України проти Пробію, потрапив у ДТП, розповів про свій стан здоров'я.

Олександр Поворознюк заспокоїв українську футбольну громадськість, яку своїм повідомленням розбурхав журналіст-блогер Ігор Бурбас. Саме він першим повідомив, що одіозний бізнесмен аграрій потрапив у ДТП.

«Зі мною все добре, можете не хвилюватися, я живий. Їхав на футбол Кубок України у Івано-Франківську область, за 10 км до місця призначення не впорався з керуванням. Все добре, стан стабільний», – написав Поворознюк у своєму телеграм-каналі.

  • Сьогодні, 21 серпня, Інгулець грає поєдинок 1/32 фіналу Кубка України проби Пробію з Городенки. Основний та додатковий час гри завершився з рахунком 2:2.
  • Після трьох турів Інгулець має в активі два залікові бали та займає тринадцяту сходинку у турнірній таблиці Української Прем’єр-ліги.
  • У четвертому турі клуб Поворознюка на виїзді зіграє проти бронзового призера УПЛ Кривбасу. Зустріч у Кривому Розі буде зіграно 25 серпня і розпочнеться вона о 18:00.