Неочікуваний голеадор Динамо розкрив секрет успіху Шовковського: відверте зізнання від гравця киян

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
2904
4 голоси
Неочікуваний голеадор Динамо розкрив секрет успіху Шовковського: відверте зізнання від гравця киян
Олександр Шовковський. Фото: Google
Універсал київського Динамо та національної збірної України Олександр Караваєв поділився думками про головного тренера столичного гранда Олександра Шовковського.

Олександр Караваєв, який виступає на позиції захисника Динамо і вже встиг двічі забити цього сезону, зізнався, що Олександр Шовковський є вимогливим тренером, але й вміє мотивувати.

«Дуже вимогливий. Приділяє багато уваги маленьким дрібницям. Умовно, як хто приймає мʼяч на тренуванні. Адже за гру може бути один момент і якщо ти не правильно приймеш мʼяч у штрафному суперника, ти не зможеш пробити. 

Плюс він як психолог-мотиватор. Може підказати щось і в грі, спрямувати твої думки на гру, допомогти прибрати зайве та сфокусуватися‎».

Також футболіст розповів, що фахівець може показати свої емоції.

«‎Спокійний? Так, але іноді він може і вибухнути, якщо щось йде не так. Просто таких моментів мало, тож їх важко помітити. Він молодий тренер і в такій великій команді. Тут великий тиск і сподівання на результат. Тож він приділяє дуже багато аналізу психологічних моментів і правильному висловлюванню своїх емоцій», – сказав Караваєв у коментарі УПЛ ТБ.

  • У нинішньому сезоні у всіх офіційних турнірах за свою команду він провів чотири гри у кваліфікації до Ліги чемпіонів  (два голи Партизану та результативна передача у протистоянні з Рейнджерс).
  • Контракт гравця з клубом діє до 30 червня 2025-го року. Transfermarkt оцінює футболіста у 1.8 мільйона євро.