Погані новини для Шовковського: Динамо зазнало втрати перед матчем з Зальцбургом у Лізі чемпіонів

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
2733
3 голоси
Погані новини для Шовковського: Динамо зазнало втрати перед матчем з Зальцбургом у Лізі чемпіонів
Матвій Пономаренко. Фото: Google
Головний тренер київського Динамо Олександр Шовковський не зможе розраховувати у найближчих матчах команди на форварда Матвія Пономаренка, який зазнав пошкодження.

Динамо має кадрові проблеми перед надважливим протистоянням із Зальцбургом. Олександр Шовковський почув прикрі новини від медичного штабу київської команди – у найближчих поєдинках столичного клубу не зіграє нападник Матвій Пономаренко. Про це повідомив Футбол 24.

Джерело стверджує, що український футболіст отримав пошкодження перед матчем третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів проти Рейнджерс (2:0). 

Прогнозується, що на відновлення форварду буде потрібно близько трьох тижнів, і повернутися до складу Матвій зможе лише  всередині вересня, після паузи на матчі збірних.

  • Нагадаємо, що Пономаренко є вихованцем Динамо. Минулого сезону він встановив рекорд результативності у чемпіонатах України U-19, забивши 24 голи у 28 зустрічах за юнацьку команду киян.
  • У складі основної команди Динамо нападник провів вісім матчів та відзначився одним результативним ударом.
  • Нинішнього сезону Пономаренко встиг зіграти сім хвилин проти Вереса (2:1) у другому турі УПЛ.
  • У середу, 21 серпня, Динамо зіграє з Зальцбургом, а 27-го числа пройде гра-відповідь плей-оф за вихід в основний етап Ліги чемпіонів.