Вацко назвав футболіста, який повинен покинути Динамо: нещодавно він відзначився зі знаком «мінус»

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
6374
4 голоси
Вацко назвав футболіста, який повинен покинути Динамо: нещодавно він відзначився зі знаком «мінус»
Руслан Нещерет. Фото: ФК Динамо (Київ)
Відомий журналіст та коментатор Віктор Вацко вважає, що воротарю Динамо Руслану Нещерету необхідно змінити клуб, адже він не отримує достатньо ігрової практики.

Журналіст та коментатор Віктор Вацко після жахливої помилки Руслана Нещерета у матчі Верес – Динамо (1:2) в рамках другого туру УПЛ заявив, що тому пора змінити клуб.

Відео ляпу Нещерета

Вацко наголосив, що Нещерет є великим талантом.

«Ті, хто в цьому розбирається, мені усі в один голос говорять, що Нещерет – дуже сильний воротар із дуже великим потенціалом. Це один із найсильніших молодих голкіперів українського футболу».  

На думку журналіста, Нещерет не зможе зростати, поки за Динамо виступає його конкурент – Георгій Бущан.

«Однак які умови для власного розвитку має Руслан? Він не буде грати в Динамо, поки там є Бущан. Також дуже сильний воротар рівня національної збірної України. Аби прогресувати й розвиватися Нещерету треба отримувати стабільну ігрову практику. Для цього, вочевидь, треба змінювати клуб».

Вацко оцінив, яка команда підійде кіперу.

«Треба йти туди, де він буде явним першим номером та гратиме регулярно. Де на перших порах будуть заплющувати очі на помилки. У футболі є така приказка, що воротар повинен ковтнути свій мішок голів», – сказав журналіст у програмі YouTube-каналу «Вацко Live».

  • Зазначимо, що 22-річний Нещерет має контракт з Динамо до 31 грудня 2027 року;
  • Трансфермаркт оцінює його у два мільйони євро.