Талант Дніпра-1, який відмовив триразовому чемпіону Німеччини, може опинитись в Олександрії: є одна умова

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
175
1 голос
Талант Дніпра-1, який відмовив триразовому чемпіону Німеччини, може опинитись в Олександрії: є одна умова
Рамік Гаджиєв, фото: СК Дніпро-1
Спортивний директор Олександрії Іван Телько прокоментував інформацію про можливий перехід до команди Руслана Ротаня колишнього півзахисника Дніпра-1 Раміка Гаджиєва.

Іван Телько в ексклюзивному інтерв’ю для сайту «Український футбол‎» розповів, що Рамік Гаджиєв може стати гравцем Олександрії, якщо йому не вдасться підписати контракт з іноземним клубом. 

«По Раміку інформація має право на життя. Гаджиєв розглядав можливість приєднатися до нас, але він бажає спробувати себе за межами України. Його активно хотіли більшість команд УПЛ. Олександрії він не відмовив. Якщо не буде варіантів за кордоном – все може бути.

Ми запросили непоганих молодих виконавців: Баденко, Хан, Макаренко. Ці хлопці викликалися до різних збірних. Ми вважаємо їх дуже перспективними‎», – сказав спортивний директор Олександрії.

  • Нагадаємо, що Кельн, який тричі вигравав чемпіонат Німеччини (1961/62, 1963/64, 1977/78), а також Брентфорд цікавилися можливістю підписання українця. Наш співвітчизник відмовив представнику Бундесліги, бо хоче грати в Англії.
  • Нині 18-річний українець має статус вільного агента після того, як влітку залишив Дніпро-1, який знявся з УПЛ через фінансові проблеми та був розформований.
  • У сезоні 2023/24 років Гаджиєв провів вісім матчів за дніпрян: один гол.
  • Transfermarkt оцінює Раміка у 300 тисяч євро.
  • Лівий вінгер має у своєму активі сім поєдинків за юнацьку збірну України: без результативних дій.