Циганик буде радий: з тренером збірної України офіційно розірвали контракт

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
24141
11 голосів
Циганик буде радий: з тренером збірної України офіційно розірвали контракт
Гліб Платов. Фото: СК Дніпро-1
З одним з асистентів головного тренера національної збірної України Сергія Реброва – Глібом Платовим – розірвали контракт у словацькому клубі ДАК 1904, де він обіймав посаду спортивного директора.

Гліб Платов який з жовтня 2023 року поєднував роботу в штабі Сергія Реброва у збірній України з посадою спортивного директора ДАК 1904, покинув словацький клуб.

Про це повідомила пресслужба ДАК 1904.

«Глібу Платову було доручено впровадити та професіоналізувати діяльність у сфері аналізу, скаутингу та тренерської діяльності в клубі. Однак ми відчували, що культурні та ідеологічні розбіжності є перешкодою для нашої подальшої співпраці. Бажаємо йому удачі в майбутньому», – йдеться у повідомленні.

  • Платов протягом кар’єри працював аналітиком в Динамо і збірній Катару U-23, тренером в академії ASPIRE, асистентом головного тренера в азербайджанському Сабасі, а також був спортивним директором та керівником академії у СК Дніпро-1;
  • Окрім цього, спеціаліст також є одним із засновників відомої освітньої футбольної платформи PASS, яку жорстко критикував журналіст Ігор Циганик;
  • А от Ребров публічно захистив свого колегу на недавній пресконференції.