Долганському буде не просто: Ворскла поставила перед тренером складну задачу в УПЛ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
146
1 голос
Долганському буде не просто: Ворскла поставила перед тренером складну задачу в УПЛ
Головний тренер Ворскли Сергій Долганський. Фото: ФК Ворскла (Полтава)
Віцепрезидент полтавської Ворскли Олег Лисак розповів про рівень фінансування свого клубу чітко озвучив досить амбітні завдання для команди Сергія Долганського на новий сезон.

Олег Лисак розказав, що бюджет Ворскли не є фіксованим й напряму буде залежати не від власника клубу та спонсорів полтавчан, а напряму від економічно-політичної ситуації в нашій країні загалом.

«Бюджет клубу залежатиме винятково від економічної ситуації в країні. Ми чітко це розуміємо».

Проте цілі й завдання у зелено-білих залишаються таким ж, як і протягом кількох останніх сезонів – фінішувати на місці не нижче єврокубкової зони.

«Ворскла – це не лише доросла чоловіча команда. Ми класичний європейський клуб (чоловічий, жіночий та юнацький склади), заявили в ПФЛ Ворсклу-2, розвиваємо власну ДЮФШ. Перед кожною з команд максимальні завдання. Ми прагнемо потрапити до єврокубкової зони», –  розповів Лисак в інтерв'ю сайту «Український футбол».

Нагадаємо, що Сергій Долганський заступив на місток головного тренера Ворскли 4 січня, змінивши на цій посаді Віктора Скрипника, який перебрався до харківського Металіста 1925.

  • У підсумковій турнірній таблиці Української Прем'єр-ліги сезону 2023/24 років Ворскла фінішувала на дев'ятому місці.
  • Першою грою у сезоні 2-24/25 років для зелено-білих стане домашній поєдинок проти чинного чемпіона України донецького Шахтаря, котра запланована на 4 серпня. Гра у Полтаві має розпочатися о 15:30.