Скрипник рубанув з плеча і подав у відставку: Металіст 1925 не вийшов в УПЛ і залишився без головного тренера

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
278
2 голоси
Скрипник рубанув з плеча і подав у відставку: Металіст 1925 не вийшов в УПЛ і залишився без головного тренера
Віктор Скрипник. Фото: Металіст 1925
Головний тренер Металіста 1925 Віктор Скрипник подав у відставку після поразки від Лівого Берега (1:1, 4:5 по пен.) у півфіналі «Турніру чотирьох» за право виступати в УПЛ у сезоні 2024/25.

Головний тренер Металіста 1925 Віктор Скрипник подає у відставку після поразки від Лівого Берега (1:1, пен. 4:5) у рамках півфіналу «Турніру чотирьох» за право грати в УПЛ у наступній кампанії. Про це повідомив ведучий УПЛ.ТБ Володимир Звєров у прямому ефірі.

Пізніше журналіст в своєму Telegram-каналі уточнив інформацію.

«В ефірі УПЛ ТБ я озвучив інформацію про те, що він подає у відставку - і це було зі слів редактора трансляції, який підказав мені у навушник. Редактор дізнався це зі слів флоу-менеджера трансляції. Це людина, яка виконує багато функцію на трансляції, в тому числі організовує гостей на флеш-інтерв'ю». 

Відставка поки не прийнята босами команди.

«Отже. Скрипник ішов у роздягальню. По дорозі його запросив на прес-конференцію прес-аташе Металіста 1925, і, паралельно, флоу менеджер - на флеш-інтерв'ю. Скрипник відповів їм, що йде у відставку. Від себе додам - це поки не означає, що відставка прийнята керівництвом клубу».

  • Нагадаємо, що 54-річний Скрипник очолив Металіст 1925 в грудні минулого року, підписавши угоду до 31 грудня 2026-го;
  • Під його керівництвом команда в минулому сезоні посіла останню, 16-ту сходинку, в турнірній таблиці УПЛ та напряму вилетіла в Першу лігу;
  • Після зняття Дніпра-1 зі змагань через фінансові складнощі, Металіст 1925 отримав шанс провернутися в еліту українського футболу, однак не зумів нею скористатися;
  • На чолі харків’ян Скрипник усього провів 14 матчів (одна перемога, п’ять нічиїх, вісім поразок).