«Пацани були більш втомлені»: Пономаренко розповів, у чому відмінність Шовковського від Луческу

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
91
1 голос
«Пацани були більш втомлені»: Пономаренко розповів, у чому відмінність Шовковського від Луческу
Олександр Шовковський. Фото: Google
Нападник київського Динамо та юнацької збірної України Матвій Пономаренко поділився думками про українського тренера Олександра Шовковського та румунського фахівця Мірчу Луческу.

Матвій Пономаренко в ексклюзивному інтерв’ю для сайту «Український футбол‎» заявив, що тренування у мірчі Луческу були більш інтенсивні, ніж при Олександрі Шовковському.

«На мою думку, багато змін відбулося саме у колективі, хоча й за Луческу теж було все добре. Однак у нього на тренуваннях ми більше бігали. Пацани були більш втомлені. Думаю, через це десь команді наприкінці не вистачало свіжості». 

Також нападник подякував румунському фахівцю і відзначив, що при Шовковському гравці Динамо почувалися більш вільно на полі.

«А потім прийшов Олександр Володимирович, дав більше свободи команді й пацани почали себе вільно почувати, відповідно й результати «пішли». Я вдячний Луческу, що він дав мені шанс дебютувати в дорослому футболі, ще й у матчі з Шахтарем», – сказав Пономаренко.

  • За Динамо Пономаренко зіграв 68 хвилин у восьми матчах, забивши один гол. 
  • Transfermarkt оцінює нападника у 250 тисяч євро.
  • Луческу очолював Шахтар з 2004 по 2016 рік та Динамо з 2020 по 2023 рік. Саме румуна змінив на посаді керманича киян Шовковський.