Зоря і Динамо погодились увійти в єдиний телепул УПЛ: кияни будуть транслюватись на інших умовах, ніж інші

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
708
2 голоси
Зоря і Динамо погодились увійти в єдиний телепул УПЛ: кияни будуть транслюватись на інших умовах, ніж інші
Фото: Google
За інформацією журналіста блогера Ігоря Циганика, київське Динамо та луганська Зоря погодилися передати права на показ своїх домашніх поєдинків УПЛ ТБ.

Українська Прем’єр-ліга максимально наблизилась до створення дійсно єдиного телепулу вперше за всю історію свого існування. Як повідомив коментатор та телеведучий Ігор Циганик, спираючись на свої джерела, головні відступники вітчизняного елітарного дивізіону київське Динамо та Зоря з Луганська нині дуже близькі до того, щоб повністю передати всі права на трансляції своїх домашніх поєдинків єдиному мовнику.

«Я вам хочу сказати, що Зоря заходить повністю до УПЛ ТБ, а Динамо» – на неексклюзиві. Тобто його буде транслювати група компанії «1+1», телеканал зокрема «2+2», і так само паралельно воно буде на УПЛ ТБ, – сказав Циганик в ефірі FootballHub на YouTube.

Раніше до телепулу увійшли новачки УПЛ Карпати та Інгулець. Дніпро-1 знявся з чемпіонату, тож до телепулу вже увійшли 15 команд. Останній клуб УПЛ визначиться після турніру чотирьох.

  • Новий сезон в Українській Прем'єр-лізі має розпочатися 3 серпня.
  • Першою грою чемпіонату 2024/25 років буде поєдинок між рівненським Вересом та львівськими Карпатами. Її початок заплановано на 15:30.