«‎Не вагаючись, на наступний день, сказав: «Я з вами»: як вдалося Мілевського повернути у футбол

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
499
1 голос
«‎Не вагаючись, на наступний день, сказав: «Я з вами»: як вдалося Мілевського повернути у футбол
Артем Мілевський. Фото: Google
Колишній нападник київського Динамо та національної збірної України Артем Мілевський завершив професійну футбольну кар’єру, але медіафутбольному клубу IGNIS вдалося повернути форварда до гри.

Артем Мілевський 23 вересня 2021 року у відеозверненні, розміщеному на своєму YouTube-каналі, оголосив про рішення завершити кар'єру у віці 36 років.

Проте цього року форвард знову виходить на поле та грає у складі медіафутбольної команди IGNIS, яка у власних соціальних мережах опублікувала ролик, який пояснює, як ексзірка Динамо потрапив до їх команди.

«Артем сам виявив бажання, ми з ним поспілкувалися і я сказав, що є такий проект, є можливість розвивати футбол, є можливість допомагати ЗСУ і нашій країні. Артем, не вагаючись, на наступний день, сказав: «Я з вами».

А тепер правду? А тепер правду. Ми заплатили йому 5000$ (сміється,прим. SE) », –  йдеться в ролику, який опубліковано на сторінці IGNIS в інстаграмі.

  • Мілевський за час професійної кар'єри грав за Динамо (Київ), Динамо (Брест), хорватські Хайдук та Спліт, російський Тосно, румунську Конкордію, Минай, угорську Кішварду та турецький Газіантепспор.
  • За київський гранд екснападник виступав із 2003 по 2013 роки (276 матчів, 88 голів, 54 результативні передачі).
  • У складі національної збірної України форвард провів 50 поєдинків: вісім голів, чотири асисти.