Коноплянка і Зозуля зайнялися агентською діяльністю: колишній вінгер Дніпра пояснив, як з’явилася ця ідея

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
419
3 голоси
Коноплянка і Зозуля зайнялися агентською діяльністю: колишній вінгер Дніпра пояснив, як з’явилася ця ідея
Роман Зозуля та Євген Коноплянка. Фото: Google
Колишній півзахисник національної команди України, Дніпра, Севільї, Шахтаря та інших клубів Євген Коноплянка розповів, як йому та Роману Зозулі прийшла думка про створення власної агентської компанії.

Євген Коноплянка розповів, що він часто спілкується з колишнім партнером по Дніпру Романом Зозулею.

«Ми зідзвонювалися з Ромою дуже часто, розмовляли за всіх гравців. Завжди своїх якось обговорювали – коли вони грають, куди хто перейшов. І це так вийшло випадково… Це не випадково, що ми розмовляємо за футбол – випадково, що ми в один голос якось сказали, що прикольно це все. 

Тому що ми це все пройшли, і хочеться допомогти, поміняти цю ситуацію на прикладі, як у мене було, на прикладі, як було у Роми‎». 

Ексвінгер збірної України зізнався, що у нього не було агента, якому він міг довіряти.

«Тому що в нас не було таких агентів, кому могли ми довіряти, а це дуже важливо. Якщо ти довіряєш агенту – він усе робить. Якщо в тебе є така людина, ти можеш не переживати, він робитиме для тебе все найкраще – і ти в шоколаді‎».

Коноплянка запевнив, що він та Зозуля хочуть допомогти молодим українським футболістам.

«І ми так заговорили за це: «Може, спробуємо?» – «Давай, чому ні?» Хочеться допомогти талановитим гравцям, які хочуть грати не тільки в топових клубах України, а ще в Європі. Ми спробуємо підкоригувати цей момент, і я впевнений, що в нас усе вийде‎», – сказав Євген у коментарі ютуб-каналу kONOPLAY.

  • Нагадаємо, що Коноплянка протягом ігрової кар’єри захищав кольори рідного Дніпра, Севільї, Шальке, Шахтаря, Краковії та ЧФР Клуж. Останній він залишив у січні цього року;
  • Він є володарем Ліги Європи 2015/16 та чемпіоном України 2019/20;
  • З 2010 по 2023 рр. Коноплянка провів 87 матчів за збірну України, у яких забив 21 гол та оформив 15 асистів. Більше за нього у жовто-синій футболці відзначилися лише Андрій Ярмоленко (46 голів) та Андрій Шевченко (48 голів).