Збірна України не змогла розпочати Євро-2024 з перемоги: головний тренер знайшов виправдання тому, що сталося

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
203
2 голоси
Збірна України не змогла розпочати Євро-2024 з перемоги: головний тренер знайшов виправдання тому, що сталося
Дмитро Михайленко. Фото: УАФ
Головний тренер збірної України U-19 Дмитро Михайленко висловився після нічиєї синьо-жовтих із командою Північної Ірландії (0:0) в рамках першого туру групового етапу Євро-2024.

Головний тренер збірної України U-19 Дмитро Михайленко дав коментар після нічиєї з господарем Євро-2024 Північною Ірландією (0:0) у першому турі змагання.

Він вважає, що його команда мала перемагати.

«Ми заслуговували на більше, ніж одне очко. На жаль, нам не все вдалося в чужому штрафному майданчику. Іноді ми поспішали, іноді можна було краще приймати рішення, а іноді суперника рятував голкіпер чи ми не влучали в рамку воріт».

Михайленко зазначив, що суперник був непростим, а також негативний вплив на якість гри його команди мало штучне поле.

«Північна Ірландія – це команда, яка покладається на свої фізичні якості, на боротьбу, на довгі передачі. Може, вони не так якісно працюють із мʼячем, але проти них важко грати. Плюс штучне поле, до якого потрібно призвичаїтися».

Наголосив коуч й на кадрових проблемах.

«Звичайно, сьогодні не вистачало Пономаренка й Кревсуна, це наші ключові гравці. Матвій – найкращий бомбардир, Данило – один із провідних виконавців у середині поля. З ними ми були б сильнішими», – наводить слова Михайленка пресслужба УАФ.

  • Україна поки посідає третє місце в групі;
  • 18 липня синьо-жовті зіграють проти Норвегії. Гра стартує о 17:30 за Києвом.