Динамо підпише ще нападника? Циганик розставив усі крапки над «‎і», згадавши Супрягу і «‎нового Шевченка»

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
13110
10 голосів
Динамо підпише ще нападника? Циганик розставив усі крапки над «‎і», згадавши Супрягу і «‎нового Шевченка»
Владислав Супряга. Фото: Google
Відомий український футбольний журналіст і коментатор Ігор Циганик поділився думками щодо необхідності київському Динамо підписувати форварда для конкуренції для Владислава Ваната.

Ігор Циганик вірить, що Владислава Ваната у Динамо може підмінити Владислав Супряга. 

«Чи буде Динамо шукати конкурента для Ваната? А Супряга? А Пономаренко? Ну Супряга мусить заграти. Я хочу, щоб він заграв. Хоч дайте шанс. Він у матчі проти Дніпра-1 вийшов і дуже здорово в ногу вклав м’яч Ванату. Щось є в ньому. Не просто так він став найдорожчим українським футболістом, за якого заплатили гроші два українські клуби».

Також коментатор згадав про нападника, якого свого часу називали «‎новим Шевченком».

«Давайте подивимося, що зараз Пономаренко покаже на Євро U-19. Футболіст габаритний. Чи давайте їх відсунемо, купимо якогось футболістам, а вони хай сидять і щось розбираються. Давайте давати шанс, поки є можливість», – сказав журналіст в ефірі FootballHub на YouTube.

  • Супряга у минулорічній кампанії зіграв за київське Динамо вісім поєдинків: дві результативні передачі. Transfermarkt оцінює Владислава у 600 тисяч євро.
  • За першу команду киян Пономаренко зіграв 68 хвилин у восьми матчах, забивши один гол. Transfermarkt оцінює форварда у 250 тисяч євро.