Чи перейде учасник Євро-2024 із Шахтаря в Гамбург: журналіст поставив крапку в питанні

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
191
2 голоси
Чи перейде учасник Євро-2024 із Шахтаря в Гамбург: журналіст поставив крапку в питанні
Гіоргі Гочолеішвілі. ФК Шахтар (Донецьк)
За інформацією журналіста-блогера Михайла Співаковського, захисник донецького Шахтаря та збірної Грузії Георгій Гочолейшвілі, який потрапив до сфери інтересів клубу Другої німецької Бундесліги Гамбурга, залишиться у розташуванні «гірників».

Михайло Співаковський спростував інсайди своїх колег щодо правого захисника Шахтаря Георгій Гочолейшвілі. Грузин, ніби, зацікавив функціонерів німецького Гамбурга, але, за інформацією блогера, з донецького клубу Гочолейшвілі відпускати не збираються.

«Наскільки реальний трансфер Гочолейшвілі в Гамбург? Я звернувся до людей, які мають знати напевне, і мені сказали: «Ніт, ноу, найн». Не будуть Гочолейшвілі відпускати». Я не знаю, чому. На цю позицію приїхав Вінісіус Тобіас, є Конопля, і зараз реальні перспективи Гочолейшвілі грати проти Вікторії в Кубку України. Але подивимось – грузинський дух такий, що Гочо може десь і вилізе та виграє конкуренцію», –  розповів Співаковський в ефірі програми ТаТоТаке.

  • У сезоні 2023/24 років Гочолейшвілі провів у помаранчево-чорній футболці Шахтаря 24 поєдинки у всіх офіційних турнірах: три результативні передачі.
  • Transfermarkt гравця національної збірної Грузії  2.5 мільйона у європейській валюті.
  • У підсумковій турнірній таблиці УПЛ Шахтар фінішував на першому місці, захистивши свій титул чемпіона, до якого додав ще й здобуття національного Кубка.