Мілевський і дружина Морозюка: колишній футболіст Динамо та збірної України зізнався, чи ревнує епатажну блогерку

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
325
1 голос
Мілевський і дружина Морозюка: колишній футболіст Динамо та збірної України зізнався, чи ревнує епатажну блогерку
Ірина та Микола Морозюк. Фото: Instagram
Колишній гравець київського Динамо та національної збірної України Микола Морозюк розповів, чи ревнує він свою ексдружину Ірину до колишнього форварда столичного гранда Артема Мілевського.

Микола Морозюк в ексклюзивному інтерв’ю для сайту Sport-express.ua зізнався, що не ревнує свою колишню дружину Ірину до Артема Мілевського, з яким білявка іноді веде стріми.

«Чи не ревную Ірину, коли вона приїжджає на стріми до Мілевського? Звичайно, ні. Це примітивно ревнувати через стріми у Мілевського. Ірина може їздити куди завгодно, ми вже не чоловік і дружина. 

Це так само, як Ірина написала в Інстаграмі про Алієва [що зраджувала мені з ним], потім це підхватили ЗМІ, мені почали писати багато людей. Зі сторони це виглядало дуже смішно, коли цю заяву сприйняли всерйоз», – сказав Морозюк.

  • У травні 2020 року Ірина оголосила про розставання з Миколою після восьми років шлюбу. У шлюбі у пари народився син Кирило, якого вони виховували разом.
  • Дружина Морозюка нині займається проведенням фітнес-марафонів та допомагає людям набрати гарну фізичну форму, скинувши зайві кілограми.
  • Микола є вихованцем київського Динамо. Найбільших успіхів у кар'єрі він досяг у своєму рідному клубі, за який провів 117 матчів, забив дев'ять м'ячів та віддав 24 результативні передачі.
  • У складі національної збірної України футболіст провів 14 матчів: один гол.