Суркісу це не сподобається: колишній захисник Динамо назвав реальну ціну Шапаренка

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1612
2 голоси
Суркісу це не сподобається: колишній захисник Динамо назвав реальну ціну Шапаренка
Микола Шапаренко. Фото: Google
Колишній футболіст київського Динамо та національної збірної України Микола Морозюк назвав трансферну вартість півзахисника команди Олександра Шовковського Миколи Шапаренка.

Микола Морозюк в ексклюзивному інтерв’ю для сайту Sport-express.ua дав зрозуміти, що не згоден з президентом Динамо Ігорем Суркісом, який оцінив Миколу Шапаренка у 300 мільйонів євро.

«Особисто моя думка – десь 25-30 мільйонів євро. Шапаренко дуже класно зіграв на Євро проти Словаччини, показав лідерські якості, став «Левом матчу».

Також ексгравець Динамо заявив, що Шапаренку буде важко проявити себе в АПЛ.

«Мені здається, йому добре підійде Ла Ліга. Коля класно працює з м’ячем, є розумним гравцем і не по роках впевнений в собі, спокійний. Та й Серії А і Бундеслізі він не загубиться. Тільки в АПЛ Шапаренку буде важкувато, там не його стиль, не вистачає трохи міці і фізичних якостей», – сказав Морозюк.

  • Морозюк найбільших успіхів у кар'єрі досяг у київському Динамо, за яке провів 117 матчів, забив дев'ять м'ячів та віддав 24 результативні передачі.
  • За час професійної кар'єри гравець, окрім Динамо, захищав кольори столичної Оболоні, Кривбасу, Металурга з Донецька, турецького Різеспора, одеського Чорноморця та Іпсонаса з Кіпру.
  • У складі національної збірної України футболіст провів 14 матчів та забив один гол.