Ротань буде задоволений: Олександрія підписала ексгравця Динамо та збірної України

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
409
1 голос
Ротань буде задоволений: Олександрія підписала ексгравця Динамо та збірної України
Артем Шабанов. Фотоколаж: ФК Олександрія
Команда-старожил Української Прем’єр-ліги Олександрія підписала офіційний контракт із досвідченим захисником Артемом Шабановим, останнім клубом якого було Полісся.

Навіть за відсутності головного тренера Руслана Ротаня, який зараз готує до виступів на Олімпіаді-2024 збірну України (U-23), менеджмент Олександрії працює у посиленому режимі.

Сьогодні, 10 липня, клуб з Кіровоградщини підписав контракт із захисником Артемом Шабановим. Угода розрахована до 31 травня 2026 року. Про це проінформувала пресслужба Олександрії.

До команди Руслана Ротаня Шабанов, який у минулому сезоні грав за житомирське Полісся, перебрався у статусі вільного агента.

  • Шабанов є вихованцем київської академії київського Динамо. За час професійної кар’єри Артем захищав кольори київського Арсеналу, луцької Волині, Сталі з Кам'янського, донецького Олімпіка, київського Динамо, польської Легію з Варшави та угорського Фехервара.
  • Гравця неодноразово викликали до лав молодіжних збірних України: U-18 та U-19. Також він виступав у складі національної збірної України: два поєдинки.
  • Transfermarkt оцінює 32-річного центрального захисника у 300 тисяч євро.