«Це був шок. Це реально шок»: в Поліссі сталася драма, яка вибила з колії віцепрезидента клубу Буткевича і Ко

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
924
1 голос
«Це був шок. Це реально шок»: в Поліссі сталася драма, яка вибила з колії віцепрезидента клубу Буткевича і Ко
Володимир Тесля, фото: ФК Полісся
Віцепрезидент Полісся Володимир Тесля висловився про травму центрального захисника клубу Данила Бескоровайного. Футболіст майже одразу після приходу в клуб порвав хрестоподібні зв’язки коліна.

Функціонер Полісся Володимир Тесля прокоментував важку травму оборонця Данила Бескоровайного, яку той отримав майже одразу після приходу в клуб.

Він зізнався, що клуб важко пережив цей інцидент.

«Ні, ну це був шок. Це реально шок, тому що ми на нього дуже розраховували. Навантаження дуже великі на кожному тренуванні, а він віддавав себе на 100 відсотків».

При цьому Тесля особисто був свідком епізоду.

«Я якраз був на цьому тренуванні, коли він на рівному місці…Якби там була якась ігрова ситуація, а тут просто на рівному місці… Дивишся, нога змістилася, він падає. І тут, розумієш, це вже щось недобре».

Функціонер розповів, як усі дізналися про розрив «хрестів».

«Лікарі швидко все зробили, але набряк з ноги не зійшов, хоча він на неї наступав. Лікар казав, що все буде добре, але треба перевірити ногу на МРТ, бо пішло зміщення. На відео ми передивилися, дійсно, було зміщення суглоба – треба МРТ. Відправили на МРТ, яке показало такий шок».

Тесля повідомив, як ситуацію сприйняв сам гравець.

«У нього сльози на очах, уявіть, людина приїхала в нову команду на збори. Він розчарувався не тому, що він не буде завтра грати, а в тому, що на нього команда розраховувала і він підводить команду».

Він сподівається, що клуб та футболіст вийдуть із цієї ситуації.

«Це велика втрата для нас, але дефіциту в захисті в нас немає. В нас є друга команда. Підняли звідти центрального захисника і в нас сьогодні взагалі немає проблеми. А Данило швидко одужує, сезон великий, тому вже на зимових зборах він буде в строю», – сказав Тесля в інтерв’ю клубній пресслужбі.

  • Вже 25 липня та 1 серпня Полісся зіграє матчі другого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій проти Олімпії Любляна;
  • Орієнтовно 3 серпня команда стартує в УПЛ гостьовим матчем з Рухом.