«Така компанія зробить так, що команда буде в Прем’єр-лізі»: в УПЛ може з’явитися клуб з дуже гучною назвою

Аватар Олександр Калінін Олександр Калінін
2130
3 голоси
«Така компанія зробить так, що команда буде в Прем’єр-лізі»: в УПЛ може з’явитися клуб з дуже гучною назвою
Сергій Нагорняк, фото: ФК Епіцентр
Головний тренер Епіцентру Сергій Нагорняк впевнений, що в найближчому майбутньому його команда стане учасником найвищого українського дивізіону.

На початку червня Епіцентр програв стикові матчі за вихід в УПЛ, не зумівши пройти Верес (1:1, 1:3). Головний тренер команди Сергій Нагорняк в ексклюзивному інтерв’ю сайту «Український футбол» зізнався, що на новий сезон перед ними ще не поставлено завдання.

«Ще поки ні. Спочатку будемо намагатись потрапити у першу четвірку. Після другої гри плей-оф у Рівному команді подякували за сезон і сказали: «Хлопці, відпочиньте, а потім будемо намагатись потрапити (в УПЛ)». 

Він вірить, що клуб все ж буде в УПЛ.

«Таке розуміння в нас є, тепер потрібно узгодити усі деталі. Думаю, що така компанія як Епіцентр, зробить так, що рано чи пізно команда буде в Прем’єр-лізі. Просто зараз час такий, війна. Пріоритети дещо інші. Але на тому рівні, на якому нам зараз декларують підтримку, – все виконується від А до Я».

Нагорняк також підтвердив, що бюджет клубу справді був би суттєво збільшений в разі виходу в УПЛ.

«Ну а чому ні? Правда. Ми у цьому навіть не сумніваємось. Зараз найголовніше, що в нашій команді є стабільність».

В минулому сезоні Першої ліги команда з Дунаївців посіла четверте місце в чемпіонській групі, набравши 44 очки в 28 матчах.