Новачок Динамо забрав номер Циганкова і розповів про свій трансфер: «Було несподівано отримати запрошення»

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2003
1 голос
Новачок Динамо забрав номер Циганкова і розповів про свій трансфер: «Було несподівано отримати запрошення»
Валентин Рубчинський (по центру). Фото: СК Дніпро-1
Півзахисник Динамо Валентин Рубчинський дав перше інтерв’ю у якості гравця столичного клубу у якому розповів про те, під яким номером він гратиме у наступному сезоні.

Валентин Рубчинський вже провів перше тренування у якості повноцінного гравця київського Динамо та навіть обрав собі ігровий номер на майбутній сезон. Знайомство з одноклубниками у нового динамівця пройшло максимально швидко.

«Чесно кажучи, було доволі несподівано отримати запрошення від такого клубу, але я особливо не вагався та з радістю погодився перейти до Динамо. Партнери, і тренерський штаб дуже добре зустріли мене та прийняли до команди».

Також Рубчинський розповів і про те, що вже визначився з цифрами, які будуть у нього на спині.

«Обрав 15-й (номер). Особливих побажань не було, цей виявився вільним. Знаю, що під ним раніше в Динамо виступав Віктор Циганков, який був лідером команди. Тож сподіваюся стати так само важливим гравцем для київського клубу», –  розповів Рубчинський в інтерв'ю клубній пресслужбі Динамо.

  • У сезоні 2023/24 років Валентин Рубчинський провів у складі Дніпра-1 35 поєдинків у всіх офіційних турнірах: один гол та п’ять результативних передач.
  • Transfermarkt оцінює 22-річного центрального півзахисника у 1,8 мільйона євро.