Трансфер Себальйоса в Динамо на межі зриву: легіонер приїхав в Київ і був шокований – що сталося

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1519
3 голоси
Трансфер Себальйоса в Динамо на межі зриву: легіонер приїхав в Київ і був шокований – що сталося
Браян Себальйос. Фото: Google
Відомий український футбольний журналіст Ігор Бурбас повідомив, що трансфер колумбійського захисника Браяна Себальйоса у київське Динамо на межі зриву.

Браян Себальйос прибув у Київ, щоб пройти медичний огляд та владнати останні нюанси перед підписанням контракту з Динамо.

Але тепер перехід знаходиться на межі зриву. Ігор Бурбас розповів, що футболіст близький до того, щоб відмовитися від трансферу через реалії війни, з якими українці мають справу кожного дня.

«Браяна Себальйоса на 99% не буде в Динамо. За моєю інформацією, вчора колумбійський захисник разом з батьком прибули до Києва. Але в першу ж добу перебування відчули на собі усі реалії воєнного стану.

Нічна ракетна атака, плюс відключення світла - внаслідок всього цього Себальйос навіть до кінця не пройшов медогляд і вже скептично ставиться до подальшого перебування в Україні‎», – написав журналіст у телеграм каналі BurBuzz.

  • Transfermarkt оцінює центрального захисника у 850 тисяч євро. Контракт гравця з Форталезою розрахований до кінця 2024 року.
  • Минулий клубний сезон Себальйос відіграв на правах оренди за Атлетіко Хуніор: 20 поєдинків, один гол.
  • У підсумковій турнірній таблиці УПЛ Динамо фінішувало на другому місці та у новому сезоні виступить у Лізі чемпіонів.
  • У другому кваліфікаційному раунді ЛЧ команда Олександра Шовковського поміряється силами з сербським Партизаном з Белграда.