«У день зарплати отримав копійки»: ексгравець Динамо назвав найбільшого веселуна в команді

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
8293
6 голосів
«У день зарплати отримав копійки»: ексгравець Динамо назвав найбільшого веселуна в команді
Денис Гармаш. Фото: Google
Колишній захисник юнацької збірної України та київського Динамо Темур Парцванія згадав про витівку Дениса Гармаша та розповів, за що того штрафували.

В ексклюзивному інтерв’ю для сайту «Український футбол» Темур Парцванія розповів, що Денис Гармаш був найбільш веселим у команді, а інколи його жарти призводили до напружених ситуацій. 

«За гумор у нас відповідав Денис Гармаш. Якось полетіли з юнацькою збірною України U-18 на турнір до Ірландії. В аеропорту нас оглядали і Гармаш вирішив пожартувати, сказав, що у нього в рюкзаку бомба. 

Служба безпеки відвела його на допит, а всю команду протримали в аеропорту кілька годин. Слава Богу, обійшлося і всіх відпустили».

Також ексзахисник киян додав, що Гармаша карали штрафами і бувало, що він отримував зовсім мало грошей.

«Гармаш чудив постійно. Багато необов'язкових червоних карток отримував, за які штрафували. А зарплати в дублі були невеликими. Пам'ятаю, Денис три гри поспіль отримував червоні й у день зарплати отримав копійки. Уся його зарплата пішла на погашення штрафів за червоні», – заявив Парцванія.

  • Більшість своєї кар'єри Гармаш провів у київському Динамо (2007-2023). За цей час він зіграв 361 матч, забив 54 голи та віддав 45 результативних передач.
  • З Динамо хавбек виграв 11 трофеїв.
  • У складі національної збірної України Денис провів 31 поєдинок, забив два голи та оформив два асисти.
  • Парцванія за час професійної кар'єри в Україні захищав кольори київського Динамо, Металурга із Запоріжжя, Волині, Олімпіка, Десни та Миколаєва.