Ярмоленко і Коноплянка готували хитрий план щодо Януковича: що придумали гравці збірної України

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
607
1 голос
Ярмоленко і Коноплянка готували хитрий план щодо Януковича: що придумали гравці збірної України
Андрій Ярмоленко та Євген Коноплянка. Фото: Google
Колишній гравець національної збірної України Тарас Михалик пригадав цікаву історію про Андрія Ярмоленка, Євгена Коноплянку та Віктора Януковича.

Тарас Михайлик розповів, що перед початком домашнього Євро-2012 тодішній президент України Віктор Янукович хотів зустрітися з нашою збірною.

«Є одна нефутбольна історія з того Євро. До нас на динамівську базу приїхав гарант країни на той момент Янукович. Він хотів зустрітися з командою перед чемпіонатом. Зустріч проходила на тренувальному полі. В нас була розминка з м’ячами поки ми його чекали».

Ексоборонець додав, що Андрій Ярмоленко та Євген Коноплянка хотіли пожартувати над політиком.

«Ярмоленко з Коноплянкою хотіли прокинути йому м’яч між ніг, коли він буде йти. І хтось з хлопців каже: «Прикиньте, якщо він спіткнеться об м’яч, впаде і розіб’є собі голову».

Колишній футболіст збірної України зізнався, що був не проти, якби Янукович травмувався.

«Янукович просто приїхав, зустрівся з нами, сказав якісь напутні слова, зробив спільне фото. Нічого особливого. Просто запам’яталася ця історія, коли Жека і Андрюха на спір хотіли прокинути йому м’яч. А він просто пройшов. Може було б краще, якби десь добре так спотикнувся», – сказав Михалик у коментарі Трибуні.

  • На Євро-2012 Україна зайняла третє місце у групі, пропустивши в плей-оф команди Франції та Англії.
  • Єдину перемогу синьо-жовті здобули у грі зі шведами з рахунком 2:1, коли дубль на свій рахунок записав Андрій Шевченко.