Поворознюк «побіг попереду потяга»: в Минаї безапеляційно відреагували на призначення Любеновича в Інгулець

Аватар Олександр Калінін Олександр Калінін
1212
1 голос
Поворознюк «побіг попереду потяга»: в Минаї безапеляційно відреагували на призначення Любеновича в Інгулець
Олександр Поворознюк, фото: ФК Інгулець
Генеральний менеджер закарпатського Минаю Мирослав Небесник прокоментував інформацію щодо переходу головного тренера команди Желько Любеновича в Інгулець.

В четвер, шостого червня, президент Інгульця Олександр Поворознюк і сам клуб оголосили про призначення головним тренером наставника Минаю Желько Любеновича, з яким підписали трирічний контракт.

Але вже наступного дня в ексклюзивному коментарі сайту «Український футбол» генеральний менеджер Минаю Мирослав Небесник повідомив, що сербський фахівець продовжує залишатися їхнім тренером.

«Любенович веде перемовини з Інгульцем, але на сьогодні він тренер Минаю. Наша команда не заперечувала прогресу цього тренера, він постарався зробити результат для Минаю, у нас майже вийшло, ми йому вдячні за роботу».

Також Небесник додав, що якщо ж все ж Любенович остаточно піде з клубу, то Минай не буде наполягати на грошовій компенсації.

«У жодної зі сторін немає до іншої претензій. Якщо він домовляється з Інгульцем, ми тиснемо руки і прощаємось. Якщо ні – то працюємо далі. Ніяких перемовин про компенсацію не було. У нас повністю партнерські відносини, про жодну компенсацію мова не йде».

  • Минай за підсумками минулого сезону вилетів в Першу лігу.
  • Інгулець виграв другий за силою дивізіон країни і повернувся в УПЛ.