Жіноча збірна України на останніх хвилинах вирвала нічию з Уельсом: турнірна таблиця відбору на Євро-2025

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1507
4 голоси
Жіноча збірна України на останніх хвилинах вирвала нічию з Уельсом: турнірна таблиця відбору на Євро-2025
Жіноча збірна України з футболу у матчі проти Вельса. Фото: Getty Images
У четвертому поєдинку групового турніру у відборі на Євро-2025 національна жіноча збірна України зустрічалася з Вельсом. Поєдинок закінчився внічию з рахунком 2:2.

Підопічні Володимира Пятенка були по-бойовому налаштовані на цей поєдинок і прагнули обіграти суперника після виїзної нічиєї з рахунком 1:1.

Старання жіночої збірної України були винагородженні на 34-й хвилині зустрічі, коли нападниця Ворскли Калініна вивела синьо-жовтих уперед у грі з Вельсом.

Але у другому таймі наші дівчата пережили відчуття дежавю, адже, як і в минулій грі з Вельсом, наші суперниці зрівняли рахунок ударом з пенальті. Результативний постріл на рахунку Грін.

Не встигли українки оговтатися від голу, як Фішлок вивела свою команду вперед. Але на 90+8 хвилині матчу наша команда зуміла врятуватися – точним ударом відзначилася Хіміч.

Фінальний свисток зафіксував нічию з рахунком 2:2.

Відбірковий поєдинок на Євро-2025, четвертий тур

Україна – Вельс – 2:2

Голи: Калініна, 34, Хіміч, 90+8 – Грін, 74 (пен.), Фішлок, 77

Турнірна таблиця групи 4

  • Україна може відібратися на Євро-2025 лише через плей-оф. Аби гарантувати собі участь у матчах на виліт, команді Володимира Пятенка необхідно фінішувати серед топ-3 збірних свого квартету.
  • Останні матчі відбору в групі Україна зіграє у липні – проти команд Косово (12.07) та Хорватії (16.07).