Жіноча збірна України розписала бойову нічию з Уельсом: турнірна таблиця відбору на Євро-2025

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1082
3 голоси
Жіноча збірна України розписала бойову нічию з Уельсом: турнірна таблиця відбору на Євро-2025
Фото: УАФ
В третьому поєдинку групового турніру у відборі на Євро-2025 національна жіноча збірна України розійшлася миром з Уельсом (1:1). Наші дівчата продовжують посідати прохідне місце у турнірній таблиці групи 4.

Перемогу втримати не змогли. Мова про жіночу збірну України, яка вперше зіграла внічию у відборі жіночого Євро-2025. На виїзді команда Володимира Пятенка розійшлася миром з Уельсом (1:1).

Єдиним голом у складі синьо-жовтих відзначилася нападниця полтавської Ворскли Вероніка Андрухів: на третій хвилині матчу захисниця Уельса Ріаннон Робертс зробила невдалу передачу в штрафному майданчику. Українка вдало скорсталась помилкою суперниці та відправила м'яч фактично у порожні ворота.

Однак, по перерві британки зуміли відігратися: після удару нападниці Кері Холланд м'яч влучив у руку Ольги Басанської. У ворота України призначили пенальті, який чітко реалізувала півзахисниця Чарльтона Кейлі Бартон.

Відбірковий поєдинок на Євро-2025.

Уельс – Україна – 1:1 (0:1)

Голи: Бартон, 64, пен. – Андрухів, 3.

Україна: Келюшик, Петрик, Апанащенко (к) (Корсун, 64), Шматко, Басанська, Андрухів, Хімич, Семків, Овдійчук (Глущенко, 46), Кравчук (Козлова, 87), Калініна (Панцулая, 75).

  • Наступний поєдинок кваліфікації на жіноче Євро-2025 синьо-жовті проведуть 4 червня.
  • Суперницями наших дівчат знову буде команда Уельсу. Початок матчу о 21:00 за київським часом.