Шахтар забороняв Кащуку тренуватися з командою: гравець повідомив, що планує робити далі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
493
1 голос
Шахтар забороняв Кащуку тренуватися з командою: гравець повідомив, що планує робити далі
Олексій Кащук. Фото: Google
Вінгер донецького Шахтаря та молодіжної збірної України Олексій Кащук розповів про свої проблеми у стані чемпіона України сезону 2023/24 та поділився планами на майбутнє.

Олексій Кащук дав ексклюзивне інтерв’ю сайту «Збірна» та розповів, чому не грав у другій половині сезону за Шахтар.

«Контракт із Шахтарем закінчується через місяць. Продовжувати його я не буду і вже веду переговори з іншими клубами. Срна в інтерв’ю «ТаТоТаке» говорив, що мене не ставили через відмову продовжувати контракт? Так, усе правильно. Я не хотів продовжувати, бо хочу грати в Європі».

Вінгер зізнався, що його влаштовував тільки один варіант продовження кар’єри з тих, які були.

«З усіх варіантів мене влаштовувала тільки Мальорка, але там усе зірвалося. Решта варіантів мене не дуже приваблювали, тому й не захотів».

Футболіст заявив, що хотів би тренуватися з Шахтарем, але через відмову продовжити контракт з ним не спілкуються боси «гірників‎».

«Звичайно, я б хотів тренуватися з командою, але мені зателефонували і сказали, що мене на збори не беруть. Після цього зі мною ніхто ніколи більше не зв'язувався із Шахтаря. Не знаю, чиє це було рішення, напевно, спільне», – сказав Кашук.

  • У поточному сезоні вінгер провів 12 зустрічей за Шахтар в усіх офіційних турнірах: чотири забиті голи, одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює вартість футболіста у 2,5 млн євро.