Трансфер Судакова в Тоттенхем: Циганик поставив крапку у переході хавбека Шахтаря

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1733
2 голоси
Трансфер Судакова в Тоттенхем: Циганик поставив крапку у переході хавбека Шахтаря
Георгій Судаков. Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Футбольний коментатор, блогер та телеведучий Ігор Циганик не певен, що атакувальний півзахисник Шахтаря Георгій Судаков зможе стати гравцем англійського Тоттенхема.

Ігор Циганик розповів, чому на його думку Георгій Судаков не стане гравцем лондонського Тоттенхема попри численні новини, які стверджують протилежне.

«Чи дійсно Тоттенхем має серйозний інтерес до Судакова? До Судакова є справді серйозний інтерес від багатьох клубів, питання тільки в тому, скільки вони готові за нього заплатити. Ми знаємо, кому належить Тоттенхем (Анге Постекоглу, прим. «СЕ») і розуміємо, що великі гроші він ніколи не заплатить». 

Причина ймовірного зриву трансфера Судакова до Тоттенхема банальна – ціна на українського таланта.

«Я дуже сумніваюсь, що Тоттенхем заплатить те, що хоче Шахтар. Я більше віддаю перевагу тому, що Судаков опиниться в іншому англійському клубі, зокрема в Челсі», –  розповів Циганик в коментарі телеграм-каналу Футболхаб.

  • У підсумковій турнірній таблиці української Прем'єр-ліги донецький Шахтар фінішував на першому місці, захистивши свій титул чемпіона.
  • Георгій Судаков провів за «гірників» у минулому сезоні 34 матчів у всіх офіційних турнірах: десять голів, шість результативних передач.
  • Контракт хавбека з донеччанами чинний до 31 грудня 2028 року.
  • Transfermarkt оцінює гравця в 25 мільйонів євро.