Власник Металіста 1925 зробив важливу заяву після вильоту з УПЛ: відома подальша доля клубу

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
457
1 голос
Власник Металіста 1925 зробив важливу заяву після вильоту з УПЛ: відома подальша доля клубу
Володимир Носов. Фото: ФК Металіст 1925
Президент Металіста 1925 Володимир Носов розповів, що він та його команда змирилися з болючим вильотом з УПЛ та запевнив, що амбітний проект продовжить своє існування.

Володимир Носов заспокоїв всіх шанувальників харківського футболу та зокрема Металіста 1925. Після вильоту головної команди його клубу до Першої ліги її ніхто не буде розформовувати або поволі згортати проект взагалі.

«У нас попереду багато роботи. Ми повинні проаналізувати помилки сезону та виправити недоліки. Хочу наголосити, що як інвестор та президент, я продовжую підтримувати клуб. Перехід у Першу лігу жодним чином не вплине на фінансування та підтримку. Навпаки, ми з командою зробимо все, аби харківський футбол продовжував розвиватися.Нашим основним завданням на наступний сезон буде посилення і повернення до УПЛ».

Розкрив Носов і більш глобальні плани свого ФК на найближче майбутнє.

«Ми плануємо покращити футбольну складову, додати професіоналізму, добудувати операційні процеси та оновити структуру, вирішити питання, пов'язані з інфраструктурою, щоб повернутися до Прем'єр-Ліги сильнішими, стійкішими і кращими», – сказав Носов в інтерв’ю клубній пресслужбі Металіста 1925.

  • У підсумковій турнірній таблиці української Прем’єр-ліги Металіст 1925 фінішував на останньому, 16 місці.
  • В новому сезоні команда Віктора Скрипника виступатиме у Першій лізі.