Легенда Карпат офіційно завершив кар’єру: відомо, де буде працювати ексгравець

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
859
1 голос
Легенда Карпат офіційно завершив кар’єру: відомо, де буде працювати ексгравець
Денис Кожанов. Фото: Google
Колишній хавбек національної збірної України, легенда львівських Карпат Денис Кожанов прийняв остаточне рішення завершити професійну кар'єру.

Повісив бутси на цвях. Мова про одного з найкращих гравців Карпат сучасності Дениса Кожанова, який останній сезон провів у складі другої команди «левів», котра грала в Другій лізі.

Про те, що Кожанов завершив кар'єру футболіста у 36 років повідомила пресслужба клубу зі Львова, додавши, що надалі Денис продовжить працювати у структурі ФК на посаді асистента головного тренера Карпат-2.

«Дякуємо за гру та емоції, легендо. Денис Кожанов назавжди вписав своє ім'я в історію зелено-білих. Разом із Денисом ми пройшли шлях від Другої ліги до УПЛ.

Хоча кар'єра гравця залишилася позаду, тепер відкрита нова сторінка – тренерська, яку Денис продовжує писати у складі левів», – йдеться у заяві клубу.

🔥Нещодавно Кожанов дав велике інтерв’ю нашому сайту, у якому розповів багато цікавого🔝

  • У сезоні 2023/24 років Кожанов провів за Карпати-2 у Другій лізі 13 поєдинків: два голи.
  • За час професійної кар’єри Кожанов, окрім Карпат, також захищав кольори донецького Шахтаря, Маріуполя (колишній Іллічівець), Севастополя, Дачії (Молдова), Верес аз Рівного, Волині з Луцька та закарпатського Минай.
  • За національну збірну України півзахисник провів чотири гри: без результативних дій.