«Свавілля та знущання»: Полісся голосно обурилося «вбивством» команди і звинуватило одну конкретну людину

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
792
2 голоси
«Свавілля та знущання»: Полісся голосно обурилося «вбивством» команди і звинуватило одну конкретну людину
Гравчині Полісся. Фото: Dmytro Putintsev
Пресслужба Полісся опублікувала жорстку заяву стосовно суддівства Крістіни Козорог у матчі жіночої команди проти Минаю (3:4). Гості завершували гру з вісьмома гравцями та без головного тренера.

У четвер, 23 травня, жіноча команда Полісся зіграла проти Минаю (3:4) у матчі за третє місце в Першій лізі, яке дає право взяти участь у стикових матчах за вихід до Вищої ліги.

Гості з Житомира побачили перед собою одразу чотири червоні картки. Перше вилучення Софії Низової відбулося при рахунку 0:0, після чого Минай вийшов уперед (2:0). При цьому у меншості Полісся відновило рівновагу (2:2).

Відео першого вилучення у Поліссі:

Потім арбітриня Крістіна Козорог вилучила Ангеліну Кирик, і майже одразу червону картку отримав тренер житомирян Сергій Школьний.

Відео другого вилучення у Поліссі:

У екстратаймах Поліссю вдалося вийти вперед, проте у складі «вовків» знову відбулося вилучення – на цей раз Анастасії Яремчук, а рахунок став 3:3.

Відео третього вилучення у Поліссі:

Матч тривав до 123-ї хвилини, коли Минай забив переможний четвертий м'яч і після цього пролунав фінальний свисток.

Пресслужба Полісся вийшла із гучною заявою, розкритикувавши дії Козорог.

«ФУТБОЛЬНЕ ПОГРАБУВАННЯ! Арбітриня матчу брутально знищила будь-які шанси у ЖФК Полісся на перехідні матчі у Вищу лігу. ЧОТИРИ ЧЕРВОНІ КАРТКИ нашій команді! Свавілля та знущання, яке влаштувала арбітриня у матчі із Минаєм, обурює своєю зухвалістю».

Клуб оголосив, що прийняв офіційні та рішучі кроки після цієї події.

«ЖФК Полісся подав офіційний протест на суддівство Козорог. Ми засуджуємо такі дії арбітра. Вбачаємо у цих діях або заангажованість або непрофесійність».

Полісся закликає футбольну спільноту звернути увагу на цей матч.

«Такі люди вбивають український футбол. Непрофесійному та упередженому суддівству не місце у професійному спорті. Просимо звернути увагу на матч та дії арбітрині усю футбольну громадськість».

Завершив свою заявку житомирський клуб подякою футболісткам за докладені зусилля.

«Ми пишаємося волею до перемоги нашої команди. Всупереч приниженням та знущань Козорог відіграти 120 хвилин без трьох гравців і тренера проти фактично 12 гравців – це безперечно подвиг», – сказано в офіційному телеграм-каналі клубу.

  • В регулярному чемпіонаті Минай посів перше місце у групі з Поліссям, набравши 39 очок за 14 матчів.
  • Житомиряни стали другими, заробивши 31 заліковий пункт.