Збірна України U-17 програла другий матч на Євро-2024: команда Мороза втратила шанси на вихід в плей-оф

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
267
1 голос
Збірна України U-17 програла другий матч на Євро-2024: команда Мороза втратила шанси на вихід в плей-оф
Юрій Мороз, фото: УАФ
У другому турі юнацького чемпіонату Європи національна збірна України U-17 зіграла проти одноліток з Чехії. Зустріч завершилася поразкою команди Юрія Мороза з рахунком 1:3 та вильотом із турніру.

Після фіаско у першому турі у поєдинку з сербами (0:1) українцям була потрібна перемога, щоб сподіватися на вихід у плей-оф Євро-2024.

На початку гри активніше діяли суперники збірної України U-17. На 12-й хвилині їхні старання принесли практичний результат. Українці порушили правила у власному карному майданчику, що призвело до пенальті, яке реалізував Моудрій.

У другому таймі перевагу чехів закріпив Пенкса, удар якого зробив рахунок у поєдинку 2:0 на користь власної збірної. А під кінець зустрічі він же довів рахунок до розгромного.

Гол престижу українці все ж забили. Результативним ударом з пенальті відзначився захисник Металіста Дігтяр.

Євро-2024, другий тур

Україна U-17 – Чехія U-17 – 1:3

Голи: Дігтяр, 90+4 (пен.) – Моудрій, 12 (пен.), Пенкса, 61, 88

Раніше ми писали про реакцію головного тренера нашої юнацької команди Юрія Мороза на першу поразку збірної на Євро-2024.

  • В іншому матчі нашої групи Сербія перемогла Кіпр з рахунком 3:1. Цей результат залишив збірну України поза плей-оф, куди вийшли Чехія та Сербія.
  • У наступному турі європейської першості українці зіграють проти одноліток з Кіпру. Гра запланована на 26 травня. Початок матчу о 20:30.