Український футбол очікують гучні повернення: Срна розповів, які трансфери планує Шахтар

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
620
4 голоси
Український футбол очікують гучні повернення: Срна розповів, які трансфери планує Шахтар
Даріо Срна. Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Донецький Шахтар планує повернути до свого складу деяких легіонерів, які покинули клуб після початку повномасштабної війни в України. Спортивний директор «гірників» Даріо Срна поділився подробицями.

Функціонер Шахтаря Даріо Срна розповів, що клуб прагне повернути до себе деяких легіонерів, які покинули клуб після початку великої війни в України

Срна зазначив, що Педріньо приєднається до команди вже на літніх зборах.

«Сам Педріньйо погодився одразу, але є і сім'я, агенти, в Україні війна. Слава богу, ми закрили це питання і Педріньйо на наступних зборах буде з нами».

Педріньо, можливо, не єдиний, хто повернеться до команди.

«Чи є можливість, що Шахтар поверне ще гравців, які пішли по анексу? Так. Це один-два гравці», – розповів Срна в інтерв’ю YouTube-каналу «ТаТоТаке».

Наразі на контракті в Шахтарі перебувають такі легіонери, які можуть повернутися в клуб: захисник Марлон (Флуміненсе), хавбек Майкон (Корінтіанс), захисник Вінісіус Тобіас (Реал).

  • Нагадаємо, що після початку війни Шахтар покинула низка іноземних виконавців згідно з правилом FIFA Annexe, яке дозволяло легіонерам, що підписали контракти до 24 лютого 2022 року, призупиняти їх в односторонньому порядку;
  • 26-річний бразилець Педріньо має новий контракт з Шахтарем до літа 2029 року;
  • В цьому сезоні він провів за Атлетіко Мінейро вісім матчів, у яких не відзначався результативними діями;
  • У складі Шахтаря хавбек зіграв 19 матчів, у яких забив чотири голи та оформив два асисти.