Леоненко вибрав ідеальний футбольний клуб для Усика: чемпіон світу витіснив би зі складу найкращого бомбардира

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
226
3 голоси
Леоненко вибрав ідеальний футбольний клуб для Усика: чемпіон світу витіснив би зі складу найкращого бомбардира
Олександр Усик. Фото: ФК Полісся
Колишній нападник київського Динамо Віктор Леоненко назвав футбольний клуб, який ідеально підійшов би для українського боксера Олександра Усика.

Ексфорвард Динамо Віктор Леоненко в ексклюзивному інтерв’ю сайту Sport-express назвав ідеальний футбольний клуб для Олександра Усика.

«Однозначно Динамо! Кияни досі високих хапають. Мене б Усик точно не зміг витіснити зі складу, а ось Ваната легко! Ванат – найкращий бомбардир УПЛ (13 голів, – прим. SE), але не грає в основі збірної. Як це?».

На думку експерта, Усик не загубився б навіть в Англії.

«Для Динамо Усик підходить зростом, а для Англії – своїми бійцівськими якостями й сильним характером. Будь-який англійський клуб був би для нього за щастя».

При цьому він не радив би йому їхати до зіркового Челсі.

«Раніше багато хто хотів пограти в Челсі, але, дивлячись, що відбувається зараз із лондонським клубом, то мало хто захоче туди йти, хіба що за великі гроші».

Також, як вважає Леоненко, Усик міг би озолотитися, граючи в Саудівській Аравії.

«Хоча тоді краще в Саудівську Аравію поїхати. Я таких футболістів не засуджую, це їхній вибір. Особисто мене гроші ніколи не цікавили», – сказав Леоненко.

  • Нагадаємо, що Усик в дитинстві грав за юнацьку команду сімферопольської Таврії на позиції лівого півзахисника, а до секції боксу прийшов тільки у 15 років;
  • 18 травня чемпіон WBA, WBO та IBF Усик (21-0, 14 KO) буде битися проти британського володаря титулу WBC Тайсона Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) за звання абсолюта.