Журналіст поставив хрест на головній зірці Динамо: оголошено жорсткий вирок живій легенді команди Шовковського

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
6030
6 голосів
Журналіст поставив хрест на головній зірці Динамо: оголошено жорсткий вирок живій легенді команди Шовковського
Андрій Ярмоленко. Фото: ФК Динамо
Відомий журналіст Андрій Сеньків підбив суб’єктивні підсумки повернення Андрія Ярмоленка до Динамо. На його думку, кияни впоралися б і без досвідченого вінгера.

Журналіст Андрій Сеньків не вважає, що Андрій Ярмоленко в цьому сезоні суттєво допоміг Динамо. На його думку, цей перехід виявився марним.

«Я вважаю, що цей трансфер – це провал Динамо. Не було вау-ефекту з Ярмоленком у Динамо, він пів року був травмований, в інших матчах він забивав умовним Колосу, ЛНЗ, Вересу».

Сеньків наголосив, що Динамо лише дарма витратили кошти на зарплату високооплачуваного ветерана.

«Сказати, що він був Х-фактором, людиною, яка дотягнула команду до кінця чемпіонських перегонів – точно ні. Це не раціональне витрачання коштів... це не те що прям підсилило Динамо».

З Назаром Волошиним у ролі основного гравця протягом усього сезону, як заявив Сеньків, Динамо в підсумку мало б такі самі результати.

«Мати такого гравця у складі – супер, кайф, клас! Одна з опцій, але він не робив різницю. Дійшло б Динамо з Волошиним замість Ярмоленка до тієї кількості очок, що зараз? Абсолютно, так воно і було фактично», – сказав Сеньків у програмі YouTube-каналу «КДК».

  • Зазначимо, що Ярмоленко прийшов до Динамо на початку сезону на правах вільного агента;
  • У 19 матчах він забив вісім голів та віддав три асисти;
  • Кияни за два тури до фінішу сезону в УПЛ стали другими.