Чи врятував би Коломойський Дніпро, якби команда виграла Лігу Європи: Ротань дав чесну відповідь

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
226
2 голоси
Чи врятував би Коломойський Дніпро, якби команда виграла Лігу Європи: Ротань дав чесну відповідь
Руслан Ротань у фіналі Ліги Європи. Фото: Getty Images
Колишній півзахисник національної збірної України та Дніпра Руслан Ротань розповів, чи продовжив би фінансування клубу Ігор Коломойський, якби команда Мирона Маркевича виграла Кубок Лігу Європи.

Дніпро під керівництвом Мирона Маркевича дійшов до фіналу Ліги Європи сезону 2014/15, але у напруженій битві поступився іспанській Севільї із рахунком 2:3.

Руслан Ротань в ексклюзивному інтерв'ю сайту «Український футбол» зізнався, що тріумф у єврокубку не допоміг би Дніпру продовжити своє існування.

«Якби Дніпро переміг у фіналі, це врятувало б клуб? Думаю, що вже ні. Треба дуже сильно любити футбол керівникам і при будь-яких умовах любити цю емблему, тільки тоді у Дніпра був би шанс. Вже на сьогодні можу точно сказати, що шансів у Дніпра тоді не було і занепад клубу був лиш справою часу‎», – сказав ексхавбек Дніпра.

Нагадаємо, що тоді власником команди був Ігор Коломойський.

  • Ротань виступав за Дніпро з 1999-го по 2005-й та з 2008-го по 2017 роки.
  • За цей час нинішній головний тренер Олександрії провів за дніпрян 409 матчів, забив 45 голів та віддав 72 результативних передач.
  • Також ексхавбек виступав за київське Динамо та празьку Славію, а у збірній Україні провів 110 поєдинків, забивши вісім м'ячів.