Скандал в U-19 після матчу Шахтар – Динамо: Іщенко і Бєлік накинулись зі звинуваченнями один на одного

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
484
1 голос
Скандал в U-19 після матчу Шахтар – Динамо: Іщенко і Бєлік накинулись зі звинуваченнями один на одного
Олексій Бєлік. Фото: Google
Старший тренер «гірників‎» Олексій Бєлік ударив керівника дитячо-юнацької школи столичного клубу Олександра Іщенка після поразки Шахтаря від Динамо (2:1) у матчі 28-го туру юнацького чемпіонату України. Учасники конфлікту прокоментували ситуацію.

Вчора, 10 травня, матч 28-го туру чемпіонату U-19 між юнацькими командами Шахтаря та Динамо (2:1) закінчився скандалом за участі представників обох команд.

Олексій Бєлік ударив керівника дитячо-юнацької школи Динамо Олександра Іщенка, якому виповнилося 70 років.

▶️ Відео з емоціями після цього матчу дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Бєлік відкидає звинувачення у тому, що він ударив Іщенка.

«‎Я поки що не можу розповісти все, що там відбувалося, оскільки спочатку буде офіційна позиція нашого клубу. Але можу сказати, що це неправда. Де відео, де побої?».

Тренер Шахтаря запевнив, що конфлікт був словесним.

«Конфлікт був, але словесний. Але те, що є на відео, на тлі конфлікту з Іщенком квіточки. Емоції, крики та такі конфліктні моменти, як із Іщенком, у футболі не рідкість. Це футбол, це емоції. Таких моментів можна назбирати у кожному матчі. То, насправді, був не конфлікт, а словесна суперечка‎».

Наставник донецьких юнаків вважає, що розкрутив суперечку заступник генерального директора Динамо Сергій Мохник.

«У ФК Динамо є такий персонаж, як Сергій Мохник. Він, на мою думку, знатний брехун. Так можете й написати, який не дотримується свого слова‎», – сказав Бєлік у коментарі Sport.ua.

А ось Іщенко стверджує, що представник Шахтаря вдарив його.

«‎Я сам здивований. Мені незрозуміла його така агресія. Я з ним не спілкувався, стояв після матчу, розмовляв із суддями. Олексій Бєлік вискочив з-за спин охорони, що стояла біля суддів, кричав матюки, вдарив мене в груди.

Добре, що поряд були Сергій Мохник та колишній президент Арсенала. Вони його втримали, бо він був готовий битися далі».

Керівник дитячо-юнацької школи Динамо запевнив, що не провокував Бєліка на такі дії.

«Я був у шоці. Адже нічим не спровокував цю ситуацію. Взагалі стояв розмовляв з іншими людьми. Тому для мене все це вийшло повною та неприємною несподіванкою», – сказав Іщенко у коментарі тому ж джерелу.

  • Шахтар опустився на друге місце в турнірній таблиці чемпіонату – 65 очок в активі. У Динамо наразі 67 балів та перше місце.
  • У наступному матчі Шахтар (U-19) зіграє у виїзному поєдинку проти Дніпра-1. Гру заплановано на 18 травня. Початок о 13:00.
  • Того ж дня Динамо (U-19) поміряється силами у домашньому матчі із Кривбасом. Старт гри заплановано на 18:00.